Historie

You Feel Startede op  1. oktober 2008.
Hele tanken med You Feel er, at gøre det anderledes, end i en almindelig frisør salon, ingen kemi eller skadelige stoffer.
Og meningen med hele You Feel Huset, er at skabe et hus med flere mulighedder for kunderne, med god stemning, ingen stress og en masse forkælelse.
Til at starte med var det kun en frisørsalon, med  Sanne P. og Terese N som frisører.
Fra  oktober 2010 – juni 2012
I You Feel Huset: Grøn og Økologisk hudplejeklinik og massør,
ForeveryOne med Solveig B. 
Solveig søgte nye udfordringer i 2012.
Den 6. Januar 2012
Blev You Feel en Certificeret Grøn Salon. Vi var på det tidspunkt de første i Vordingborg kommune, og de første på sydsjælland. 
Denne certificering forsikre dig som kunde, at vi skal undgå de mest skadelige stoffer i frisørfaget, og vi kun anvende produkter, som ikke indeholder giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende, allergifremkaldende og sensibiliserende stoffer, som ellers ofte bruges i faget .
“En certificering” viser, at vi reelt gør det bedste vi kan inden for frisørfaget, og dette skal godkendes løbene af Energitjenesten og Københavns kommune.
 Fra 8. januar 2013 – 1. april 2014
I You Feel Huset: Kostklinikken Frk. Skrump, med Tina Å., og Natalie, som tilbyder individuel kostvejledning, med bachelor i human ernæring, og special i PCO og vægttab.

Fra 1. Oktober 2008 –  26. Juli 2013

Sanne P. arbejdede som Frisør i You Feel Huset, men stoppede da der ikke var kundemasse nok til 2 frisører.

Den  1. Maj 2014 – 30. juni 2018

 I You Feel Huset: Akupunkturhus Præstø , med Tine Nordgaard Jakobsen, som er uddannet akupunktør i 2008 fra Skolen for Akupunktur og Traditionel Kinesisk Medicin’, København K).

Uddannet fysioterapeut på Fysioterapeutuddannelsen i København.

Jeg har tidligere arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik og indenfor neurologisk genoptræning.

RAB registreret akupunktør (RAB-  registreret alternativ behandler). 

Medlem af brancheforeningen PA (Praktiserende akupunktører).

Den 1. Oktober 2018 – 1. Juli 2019

 I You Feel Huset: Klinik for afslapning og velvære, med behandler Jeanette Beierholm Dam, som er uddannet Spinal Release, Stress Release, Organ Release samt Face Relaese Terapeut. Jeanette er KI-terapeut, og forhandler af kosttilskud fra Herba Plus og Forever Aloe Vera.